DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2018/2019

FC Salve 3 : 9 Dream team 

V tomto zápase nás čakali mladí ubehaní chrti , ktorí boli ešte aj technicky squelí na lopte a keď k tomu prirátame zahmlené a upršané počasie.....!!!!! Tak sa veru niet čomu čudovať . Vysoká vlhkosť vzduchu spôsobovala mojim pľúcam , navyknutým na superčistý filtrovaný cigaretový dym vydychujúcich fajčiarov v Salve , dosť veľké kyslíkové dlhy a tak rozbeh do tohto zápasu trval z mojej strany celý prvý polčas , kým sa mi prepálil DPF filter. Ale výsledok z prvého polčasu  (0:6) hovorí , že ostatným ten filter fungoval tiež len na 10%. V druhom polčase sme to uhrali už celkom dobre , išli se viac do osobných súbojov , ktoré nevyhovali superultra ľahkým muším váham , a tak sme kde tu vybojovali loptu aj na našu stranu aby sme ju v zápätí mohli stratiť zlou prihrávkou alebo vyhodením brankára. Nevadí , vlastne vadí ale aj tak nevadí, ideme ďalej a ako klasik hovorí lepšie raz prehrať 9:0 ako deväťkrát 1:0.

Ateeray 2 : 4 FC Salve

Najlepší výkon aký podalo Salve v tejto sezóne. Perfektná obrana, perfektné prihrávky a k tomu skutočnosť , že nehral el capitano. Súper bol podľa očakávania vo forme a dával nám to jasne najavo , tak ako aj ich kúpený rozhodca , ktorý nezapískal z ich strany ruky , auty a  rohy pískal tiež ako k....!!! Nepomohlo im to , zomkli sme sa a ukázali futbalové srdiečko a neskôr aj čosi iné naším verným female fans. Vynikajúco chlapci , len keby to išlo takto aj ďalej ....

FC Salve 3 : 3 Alcatraz

Na striedanie sme mali 4 ks čo bolo celkom v pohode.  V prvom polčase sme fasli z prvej strely góla pričom sami sme nepremenili dovtedy aspoň tri tutovky . Po góle sme sa nejako dali dokopy a Diňozo sa rozhodol , že dnes by to šlo a tak tak tam šupol do polčasu dva kúsky. V prvom polčase sme hrali celkom super dalo sa na to pozerať a aj keď sme síce súpera tlačili a na strely bolo tisícosemsto ku dvom polčas sa aj tak skončil 2:1 v náš prospech. Do druhého polčasu však namiesto Salve nastúpilo zoskupenie Nádejný futbalista zo špeciálnej školy na Ďumbierskej.  Až na jednu - dve svetlé výnimky by som všetkým (vrátane seba pozn.red.) udelil diagnózu ťažká retardácia , lebo to čo sme predviedli na ihrisku sa inak nedá nazvať. Hru nám kazilo zlé striedanie. Na jednej strane striedanie keď má súper loptu a kope na našej polovici roh a pod. a na druhej strane striedanie príliš pomalé... Stoja tam poniektorí 10 minút na ihrisku a celá lavička im hučí vystriedaj , ale oni to ešte skúsia zo päť minút a budú to skúšať dovtedy kým sa neozve tri krát píšťalka rozhodcu. 

Ajax 5 : 1 FC Salve

Zase sa nás zišlo ako keď príde  televízia do cigánskej osady. Samozrejme každý chce byť na fotke alebo na kamere. A tak sme teda zahájili zápas so 40 hráčmi na striedčke. Pričom súper prišiel v sile s jedným na striedanie. Keďže Ajax doteraz všetko prehral , tak to vyzeralo tak , že si prišiel pre ďaľšiu prehru. Mišovi sa už na začiatku nezdalo osadenie súperovho zoskupenia a tak sme na polčas žiadali registračky k nahliadnutiu a na tvárach protivníka bolo jasné že niečo skrývajú. Dosratý boli tak až to bolo cítiť do Salve. Kontrola sfalšovaných registračiek dopadla na výbornú , lebo kontroloval Mišo. Nenašlo sa nič. Na odpoveď odkiaľ je ten inkriminovaný hráč prišla odpoveď , že prestúpil z nejakého týmu ku nim. Všetci dobre vieme , že je to možné len na začiatku sezóny a tak som teda po zápase skontroloval súpisku Ajaxu z minulej sezony a porovnal ju s tou aktuálnou a na moje (ne)prekvapenie Ajax prijal len dvoch nových hráčov z rozpadnutého Kredencu a ani jeden z nich nebol hráč na ktorého sa poukazovalo. Záver si urobte všetci sami. 

P.S.: .. či už férovo alebo nie , roz.ebali nás ako Kazíkov pes po dvore.