DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2015/2016

FC Salve 12 - 3 Van to tree

chýbali: Ajdžr chýbač quatro chronic, Ďuri zranič Laserowy, Paťo alkoholik poľský

Posledne kolo a ked sme chceli skončiť v tabulke na treťom mieste tak sme museli vyhrať. A aj sme vyhrali. Jano si založil klub zahdzovačov šancí v ktorom sám seba menoval predsedom a miesto podpredsedu sme si pohadzovali mi ostatný. Napriklad ja ako ten čo netrafil  v šanci sam proti brankarovi ani len bránu.Ale to len preto lebo ma to naučil Jano. Potom to naučil aj Kika , Feka a čiastočne aj ostatných. Tri goly sme dostali vdaka fintičkám ktore nam nevychadzali , ale prečo by aj mali ked sme všetci v jednom klube. Všetci sme si upravili golove štatistiky ,takže spokojnosť. Vidime sa na rozlúčke so sezonou, alebo s poniektorými nechodičmi na rozlučku sa uvidime na turnaji, kde odprezentujeme aj novu posilu v teame.

FC WC 4 - 3 FC Salve

chýbali: Ajdžr chýbač chronický, Lukáš zmizík coperfieldowy, Čižma nachadzač mimobystricowy

Začiatok venovaný Diňovi.... Môj a Diňov zápas sa začal už v piatok v magure. Sťaby protivníci v živote aj na ihrisku sme do podrobností preberali taktiku oboch teamov a dohadovali nedohodnuteľné a sľubovali nesľúbiteľné.... Áno aj takáto tŕnistá je úloha vedúceho mužstva a kedže som vedel čo ma čaka na tejto ceste išiel som na tuto konferenciu na úkor osobného voľna. V sobotu na ihrisku súper ešte skúšal nejake fintičky že remíza je oboch dobrá , že mohlo by to tak skončiť hlavne ked polčas dopadol 1:1. Škoda tyčky a brvna , ktoré sa nám odrážali všetkými smermi len nie tými ktorými by sme chceli. Škoda tých šancí , keď je utočník sám pred brankárom a nadrbe to do brankára. Škoda tých šancí , keď sme boli traja na jedneho a !!!???STRELU???!!!!!!! zachyti súperov obranca. Takže niet pochyb o tom že zápas sme si dokakali sami. Žiaden slepý rozhodca, žiadna kockatá lopta, protivietor či hrboľatý ľad. A o tom že sme si ho dasrali totálne svedčí aj to že sme vyhrávali 3:1 9minut pred koncom zápasu. Pre uspokojenie už len toľko že Ortotech prehral tiež z Runom ktorý sa na nás dotiahol na jednobodový rozdiel a VKK vyhralo z BuKom čo by nám aj v prípade výhry v tomto zápase neumožnilo postup do 4.ligy.

FC Salve 13 - 5 Chelseabb

Chýbali: Ajdžr chodič swadbówy, Paťo alkoholik chatówy, Jojo Lúčenčan starkówy lebo mi frajerka rozkázala

Ešte deň pred týmto prestížnym mačom sme riešili otázku či to radšej neskontumovať lebo sme mali byť ledva 4+1 a do bránky sa mal postaviť Ďuri borovička , lebo Jojo podpapučiar išiel radšej s frajdou do Lúčenca či kamsi na lazy. Nepomohli ani prehováračky všetkého druhu. Bolo mi to hned jasné bo ani jeden z nás nemá vlhko medzi noháma , kde sa dá aj zasúvačka dať takže zápas storočia v Jarnej časti našej súťaže a bez originál brankára. Výhovorky rôzneho typu dal aj Paťo kedže je profesionálny alkoholik tak išiel radšej na chatu , ale mi to berieme lebo hrá za krčmu Salve takže reklamu musí robiť aj na iných frontoch. Ajdžr tentokrát vymenil túlavé topánky a batoh za oblek a išiel sa svadbovať.. To by som išiel aj ja lebo mňa najdeš všade tam kde je žranica a chlast zadara. Ostatný dávali výhovorky typu práca, zranenie  a nefunguje mi vysavač... Ale Feko odviedol výbornú prácu motivátora a dotiahol Jana a Doda na zápas a taktiež Kiko odolal pokušenie zarobiť si nejaké centy aby bolo za čo... a prišiel zaihrať. Čo sa premietlo v podobe piatich gólov a zase sa dostal do top ten strelcov V.B ligy. Jano si prilepšil k svojej tretej priečke v top ten tromi presnými zásahmi. Ale aj tak sa mu v tomto zápase ušiel prívlastok súkromníka, žuhriaka a zmrzlinára ale premenil to na gól takže bolo to len o častovaní sa a obišlo sa to bez bitky. Prvý polčas sme zahrali ukážkovo a súpera sme prekvapili dvoma gólmi v kratkom čase a urobili sme aj dobré bránenie a preto sa polčas skončil 6:2 pre nás. Ale nie len preto... Musím vyzdvihnúť Ďuriho borovičku , ktorý excelentne zaskočil našu brankársku jedničku a vychytal zápas na jedničku s troma hviezdičkami.Palec hore Ďuri. Za prvý polčas palec hore všetkým. Potom ale prišiel druhý polčas a stav 8:4 alebo aj 8:5 ma nenechával chladným. Prestali sme behať a vela krát sa stávalo že brankár a ani obrana nemala komu v predu prihrať. Útok stal po stranách schovaný za protihráčmi. Ďalej typicke fintičky , bicyklovačky a ine ronaldomesiovky, ktoré absolútne nevychádzali. Na druhej strane sme tam zahrali peknu taktiku ked sme si obranci stiahli na seba superov utok a potom dve prihrávky a gól - nadhera. Škoda že to už nevyšlo druhý krát , ale prst hore. Myslím si že keby sa čelzáci neopustili v druhom polčase ked fasli deviaty gól a bolo ešte 10 minut do konca tak s vysledkom ešte mohli volačo urobiť.  Tešime sa na budúci týžden na záchody a budeme robiť očakávanie ako dopadne VKK.

Drink Team 3 - 9 FC Salve

Chýbali: Jano jajbolíto, Lukáš slubotechna s.r.o., Ajdžr s batohom cez hory

V skratke a stručne: Vyhrali sme. Trochu podrobnejšie: Vedeli sme že súper bude nič moc a že zápas budeme diktovať my ale aj tak mi nedá aby som nevypichol pár postrehov takto priamo do pléna našich čitateľov a fanúšikom nášho super veľklubu. Súper slaby ako trikraát prefiltrovaná káva čo som mal v nedelu v Bojniciach, ale my ako taký ogrgeli robíme opačne to čo by sme mali. Ked si hráč može dovoliť vyskušať čo to proti súperovi tak to nespraví (byciklíky, klučky a ine ronaldovky) a naopak ked si to nemože dovoliť tak to robí. A potom aby som sa nerozčuloval. Brankárovi tisic šestoosedemdesiattri razy povie každy nevyhadzuj a on vyhodí alebo aj vykopne len tak s prvej ved načo nam je lopta budeme sa braniť. Nahodou sa mu podarí dať gol z takejto odkopnutej lopty lebo superov brankar s trojkou promile nevie ani kde je brána a už sa bucha do hrude. Ešteže ti to "vychadzalo" aj proti ortotechu. Inak sme zaihrali dobre , a Ďurimu sa popri minulých houmraundoch podarili ešte nejaké aj teraz ale skorigoval to štyrmi presnými zásahmi takže hodnotím známkou chválitebný. Výborná známka patrí Čižme lebo ako že hned prve dva ukážkove góly stáli za to. A ešte jeden postreh: to že dám ja "legenda" majster majstrov pätičkou gol neznamena že sa to naučite len tak že sa budete pozerať. Takže ak to chcete skúšať na zápase tak trenujte a nerobte si hambu v podobe tých paragrafov a a trojitých Axelov čo tam predvádzate . Nahahahaahahahaha

FC Salve 5 - 8  1.FC Ortotech

zostava: Jojo- ja, ty, on, on , on aj on , okrem Lukáša a Paťa

Čo dodať? Dosratý prvý polčas ako aj súper zhodnotil zhoreli sme na krátkych strelách a zakončeniach. Po prvých štyroch rýchlych góloch , ktoré sme dostali (že Mišo?) sa nám ofúkol brankár a tak sme fasli do polčasu ešte dva. Po polčasovom dohovore , ktorý padol na urodnú pôdu sa Jojo pozbieral a keby ešte tie vyhadzované lopty hadzal aj na niekoho ineho ako na Kika tak by to bolo lepšie.Aj keď niesom zastanca vyhadzovaných lôpt. Ďalší postreh nielen mna ale aj inych hráčov bol že Kiko sa zbytočne stále ťahal do praveho súperovho rohu . No a potom hádam u všetkých boli chyby nepremenené tutovky typu "iba ja a brankár" a homeround taký že by sa ani nabejzbole nemuseli hambiť a kedže tých houmrandov bolo neurekom tak sa nad výsledkom nemusíme ani pozastavovať. Isté teda je že ostaváme v päťke lige , čo mne osobne nevadí.

BuK 1 - 4 FC Salve

zostava: Jojo- Legenda, Feko, Jano, Kiko, Igor, Ďuri, Dodo

Bol to zápas ktorým sme sa mali odpútať od nepriateľov ktorý nám dýchali na chrbát a podarilo sa takže sme spokojný a možme dalej naťahovať pinďúre a brúsiť štuplíky na turfách bo nás čaka match proti rôznym druhom ortéz. Hru sme začali zhurta a vyhravali sme 2:0. Hovorím si že toto bude asi lahké , ale zas raz opäť a znova tái stá pesnička..... mýlil som sa. Trimilionyšestosedemdesiatdeväťtisícosemstodvadsaťštyri šancí streliť gól v pozícii sám na brankára , ale na miesto toho to vystrelime daleko za plot alebo to napalime brankarovi priamo do ksichtu. Za zmienku stoja bicyklovačky ked je náš hrač sam pred brankárom a on na neho robí bicvajk dovtedy kym to nieje v p....!!! Dodo zaihral pekne o čom svedčia dva goly ale ešte raz ho doondiem za zbytočnu žltu kartu... akože šuchačka? na malom futbale? na autovej čiare ? kdesi v riti uplne mimo niekde v Zimbabwe? Pochváliť musím , aj ked som to nemal v pláne, Joja lebo ho chvalil po zápase súper že nebyť jeho tak by bolo keby .... apodobne taľafatky. Ale potvrdil to aj Paľo Z. ktorý nás prišiel pozrieť a tiež pochvalil brankára , že hmmmm no celkom fajn. Takže Jojo chvalim ťa bol si niečo malo nad priemer pffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrr. Ostatný sme boli nejaky nemastný neslaný zaspatý krepý debilný ba priam až zdravotne ťažko postihnutý. Tak asi tolko.

FC Salve 7 - 2 Hrča

zostava: Jojo- Legenda, Mišo, Kiko, Ďuri, Dodo

Piatkový večer - klasika. Na finále hokejstov som sa pripravil ako sa patrí a kedže pohár dvihali nad hlavu Nitrania tak som patrične zapil toto nešťastie. Ráno som zistil že som toho dal viac ako som chcel a na futbal som sa nejako necítil. Volám Jojovi nak ide so mnou do Mamutu na držkovú a to mi mladý pán zdvihne telefon zo slovami že toje už  13:00 ? V aute zisťujem že náš brankár zváral do rána šestku plech, oči krvavé , podliate, zalepené. Vysvetlením bolo že mali fušku v Urban spote, nejake polamane zabradlie zvarali či čo. Tak aspon som v tom nebol sám. Ani zďaleka. Na zápase informácia že aj Dodo degustoval a Kiko sa tiež nevyhol nástraham v Ministry a že ho tam nasilu držali do rána. Tak si vravím aka parádna zostavička, jeden na striedanie + 4 opice. Súper ale prišiel bez striedania a tak sme vedeli , že máme šancu. Uvodný hvizd rozhodcu Jána Faška odštartoval najčudnejší zápas v tejto sezóne. Videl niekto z Vás už Zombie futbal? Tak nejak sme sa pohybovali , ponukali sa na gól tritisícšestosedemdesiatpäť krát až to súper nevydržal a po dych vyrážajúcom prechode nakladneho vlaku Feka cez cele ihrisko si strelil vlastný gól. Tak aj tak sa dá. Hrame ďalej , lebo neviem kto vymyslel že musime hrať 2x25minut. Držanie lopty 99% v náš prospech a 85% času pred bránkou súpera , ale žiadna strela iba ponukanie sa. Tak deprimovaný súper nam ešte raz ukázal ako sa strielaju góly a dal si dalši vlastný. V hlave odpoved na otázku : Ako može vyhrať mužstvo , ktorého hráč neda ani jeden gol?! Takto. Nasledoval druhy polčas a v hlave našho najnižšieho hráča sa zrodil neskutočný nápad. "Hned po rozohrávke mi nakopnite loptu vzduchom dopredu a ja budem žonglovať až pred branu , to ma neoberu iba ak za cenu faulu" Kukam na neho ako pedofil do kočíka. Tak reku oprobujeme. Rozohravka , nakopnutie na supera, gól...... škoda že do našej bránky. Takže v podstate 3:0 pre Hrču. Krátky dohovor hráčom nak sa už neondeju s loptou a strielaju , pár ukážok strelby z mojej nohy kam kilometer od brany ale asi to pomohlo lebo sme začali ako tak hrať aspon to čo nam pečienky a pluca dovolili. Konečný výsledok hovorí sám za seba.

FC Salve 4 - 5 VKK 2015

Naši mládenci prehrali lebo som nebol na zápase. Tak len toľko v skratke.

Run 3 : 3 FC Salve

zostava: Jojo- Legenda, Igor, Ďuri, Mišo , Jano, Paťo

  

Zdravíme všetkých priaznivcov malého futbalu , najviac však fanúšikov nášho prestížneho klubu a prinášame tlačovku po zápase , kde sme vyspovedali všetkých hráčov FC Salve z tohoto zápasu. 

Ako hodnotíte tento zápas a akú stratégiu ste zvolili?

Legenda: Tak určiteeeeee, tento zápas hodnotím tak , že sme to zmrvili v druhom polčase svojou ľahostajnosťou a výhovorkami že zápas dotrtkal rozhodca , čo je aj pravda. Ale každý by sa mal vedieťpovzniesť nad výrokmi rozhodcu a hrať svoju hru na ktorej sme sa dohodli pred zápasom. To sme však nie vždy dodržiavali a práve preto sme aj prišli o dvojgólový náskok. Ďalším aspektom bolo aj počasie , kedže dosť husto pršalo a lopta sa na kopačkách dosť šmýkala. Taktiež priveľa zranených hráčov v teame nam tiež nepridalo na taktike. 

Vedúci mužstva spomenul chyby. Ste si nejakej vedomý?

Jano: Tak určite. V dohodnutej stratégii pred zápasom bolo , že kvoli Igorovej chorobe a horúčkam som sa mal stiahnuť do obrany ak bude Igor na ihrisku , kvoli tomu aby si hráči oddýchli. To som však nie velmi dodržiaval a tak som unavoval ostatných hráčov ktorý to museli suplovať. Neskor ked sa na nás začal súper doťahovať som to hral dosť na seba a robil som veľa s loptou kktiniek a tak som často prichádzal o loptu a kedže som sa ani nevracal tak sa stávalo že sa super dostaval do prečíslenia. Napriek tomu som dal dva góly zo stoštyridsiatich šancí a na jeden prihral nášmu skvelému kapitánovi a vedúceu mužstava.

Prečo ste nestriedali častejšie a prečo ste zobrali všetku zodpovednosť na seba? 

Feko: Drž pi.u! .... pozn. redakcie: neskor po zápase dodal: tak myslel som si že boh určil dnes práve mňa ako toho kto rozhodne zápas. Bohužial som sa mýlil a v mene boha konvertujem na islám. Tiež potom ako rozhodca pískal vymyslené bludy alebo nepískal vobec nič som sa rozhodol že podám protest a to tak že budem pristupovať k hre laxne čiže lahostajne a striedať nemusím ked sa nevladzem vrátiť.

Tri dni v kuse pred zápasaom ste mali horúčky ale aj tak ste obliekli dres v snahe prestriedať hráčov aby si na chvilu vydýchli....!!??

Igor: Tak určiteeee som srcciar a raz ked umriem tak na zápas určite prídem. Ako ste povedali bol som tam len na to aby som dal šancu , pri tom malom počte hráčov , našim nech si vydýchnu. Realita bola iná kedže sme nedodržiavali taktiku. Myslím že som svojou prítomnosťou pomohol....

Po dlhej zimnej prestávke a dlhom boji zo zápalom priedušiek či pluc či čoho ste stáli prvý krát pred vypredaným hladiskom , aký to nechalo na Vás pocit?

Ďuri: tak určiteeeeee. Aj ked som mal od futbalu dlhu pauzu , tak určite som nesedel na riti , čo sa nakoniec ukázalo aj na ihrisku . Urobil som behanie , suploval som to aj vzadu . Bol som proste všade kde som mal byť. Ukludnoval som celý team ked náš super perfektný trener a.k.a. kapitan a veduci išiel z predkožky vyskočiť. 

Nemyslíte si , že keby ste sa občas v tomto zápase drbli o zem tak ste mohli minimálne jednemu golu zabrániť?

Jojo: Tak určite, ale ako som už pred zápasom svojim spoluhráčom oznámil , nechcelo sa mi! Viete bol som celu noc v Ministry a potom Futbal? V daždi? Hodiť sa? Nechcite to od hráča čo chytá za Podkonice... Ja som niekto..... 

Dobre, dobre nerozčulujte sa a nedvihajte na mna ruku!!!

Ako by ste vyjadrili názor?

Paťo: Tak jednoducho. My ked vyhrávame tak hráme pekný okulahodiaci futbal , niekedy s malými chybyčkami,  ale dodržiavami taktiku a hráme svoju hru. Akonáhle nám však súper stupí na otlak , tak pár individualít zoberie zodpovednosť na seba začne sa tlačenie na pílu , ktoré sa prejaví ako sólovanie a nestriedanie. 

Ďakujem za rozhovor.

Na záver už len dodám že sme ešte oslávili Janove narodky v svätostánku Salve a išli sme aj robiť pohyby do Luxoru kde sme však prišli priliš skoro tak sme išli do Magury kde sme prišli príliš skoro a tak sa stalo že morálka upadla a opite hlavy sa dali na utek  a  z povodnej päťky som ostal iba Ja a Paťo. Po vzajomnej dohode sme sa aj my rozlučili a išli sme pekne domov pred polnocou.

Juniperus 0 : 7 FC Salve

zostava: Jojo- Legenda, Mišo a.k.a. nákladný vlak, Jano, Kiko, Igor, Paťo, Čižmička, (Ďuri)

Tento zápas bol odpoveďou na otázku Jari , že "čo FC Salve robilo v Zime?" No rozhodne sme len nesedeli v krčme a za PC s jednou rukou na myške a druhou v trenírkach. Zúčastnili sme sa nejakých turnajov zorganizovali sme tradične náš super fcsalve cup. Za spomienku stojí aj víťazstvo na chelseabb cupe. Okrem toho nejake treningy v telocvični či už s chelseakmi alebo zo strechamiBB. Takže niečo sme mali natrenovane a tak sme aj vstupovali na tento zápas.

Súper držal s nami krok dobrých 15minut prveho polčasu , kde si aj vytvoril niekolko gólových šancí ktoré však premrhal napr. prekopnutím prázdnej brány ako aj nejakými tyčkami. Potom sme sa ale nejak skonsolidovali a začali sme hrať futbal na aký sme zvyknutý a kedže po tých spomínaných 15 minutach súperovi došli baterky tak to už bola len spanilá jazda a povinnosť. Jano splnil kvótu a dobil si kredit v štatistike o 4 góly , Kiko, čižma , Feko po jednom pričom posledný menovaný sťaby víťaz šampanského za kopanie pokutových kopov na Salve cupe predviedol aj teraz divákom ako sa to robí a nekompromisne skóroval. Musím vyzdvihnúť celý team za to že konečne ukážkovo držali loptu a nepušťali sa zbytočne do dalšich šancí a teda nedavali šancu ani súperovi aby sa dostal lahko k lopte. Aj ked slovami Ďuriho borovičky , ktorý nás došiel aj v ťažkej chorobe podporiť aspon z lavičky, sme prišli o loptu sami lebo sme síce držali a prihravali si ale trochu nepresne. Nevadí , doladíme a nabuduce vyšperkujeme. Samozrejme aby som nezabudol Jojova prva nula ,ked utkal v brane neprestrelnu pavučinu a začo može dakovať aj  neskutočnej obrane aj ked.......... skoro...... Svetu mier.

Van To Tree 2 : 19 FC Salve

zostava: Plnka

Prídem na ihrisko a dozviem sa hned dve dobre správy. Prvá, že VKK prehralo a druha ,že BuK prehral. Takže kalkulačka na plné obrátky a reku keď vyhráme tak zimujeme na druhom mieste. Mohli sme aj na prvom keby sme nepokakali zapas tyžden predtým , ale zas na druhej strane by sme museli isť vyhrať aj pohar jesennych majstrov a zase nechceme byť všade najlepší lebo nas prestanu volať na turnaje :DDDDDD. Tak k zápasu: zahrate perfektne perfektná obrana , čo je vidieť na vysledku kedže sme dostali gol od brvna von z brany ale rozhodca ho videl dnu... ten toho videl viac ako mal a inokedy nevidel čo by mal, a druhý gol sme dostali potom ako som v ramci fair play odkopol loptu z mišovej nohy do autu sa nepiskaný evidentný faul na supera, si super vypýtal penaltu ktora vobec nemala byť nariadená... Čo z toho vyplýva? Že od dnešného dňa končim s hrou fair play. Polčas teda dopadol 5:2 pre nás. Súper nehral nič moc až na jedneho pána vyského v útoku , ten nás vedel vyzrtať  v obrane. Druhý polčas sme ich už nepušťali do šancí a našupali ešte 14 golov. K hre by som vytkol male kozmeticke chybičky ako napr. prečislujeme supera , robíme behania všetko je super ale len pre toho kto vedie loptu, lebo ten je schopny sa snou hrat 50 minut , robiť klučky, skušať to cez dvoch až o loptu pride a zrazu zistime že naše prečislenie supera je nam na chuja lebo sme traja štyria v predu , obrancovia zadýchaný zbytočne vybehnutý , lebo pán utočník si zmyslel že načo prihrať ked mam komu , pokusim sa to dojebať. Dalšia vec ked možte strielať strielajte čo ste potom aj robili takže super. Celkovo sme to zahrali dobre , každy ste si vo svojich hlavach urobili obraz o superovi a tak ste si mohli dovoliť aj viac ako na inych zápasoch , poskušali ste si vybiehať a ku koncu zapasu aj pekne kombinacie dve- tri prihravky a gol. Tak sa mi to páči, len do buducnosti sa treba pozerať aj dozadu a hrať aj s obranou nech tam panačikovia nebehaju hore dole a lopty sa nedotknu. Vidme sa na Sasovan cupe v utorok 8:45 v magurskej telocvični.

FC WC 4 :  3 FC Salve

zostava: Jojo- Lacimír, Feko, Ajdžr, Ďuri, Čižma, Jano, Kiko

Tentokrát  bez Lukáša , ktorý nestíhal a opäť zas a znova bez Paťa , ktorý nevedno kde v ponorke uviazol. Hovorím si : ved to bude povinna jazda a je nas dosť tak čo, nevadí.  Začiatok hry a my hned zo dva tri utoky na bránku súpera , ale kkt z toho a tak nam na oplátku protihráči šupnú jeden hned z prvej šance (1:0). Máme ďalšich šesť šancí takmer čisto golových ale rozhodli sme sa nakopavať brankara , alebo to jebať kdesi štyri metre vedla branky a tak nam super asi z piatich najazdov dal dalsie dva goly (3:0) a do prestávky upravil vysledok na 4:0. Hanba, hanba, hanba... Prečo tomu tak bolo? Za prvé, striedanie, niekto vystrieda po dvoch minutach niekomu sa nechce ani po desiatich. Za druhé, nekolektivita, pri stave 3:0 opúšťačky ako keby Vás školili Hovná a väčšina začala hrať len na seba. Predieranie sa za každu cenu cez presilu spoluhráčov, zbytočne fintičky aj ked je komu prihrať a ked treba prihrať tak strela a ked sa da strielať tak zbytočna prihravka na nikoho. Hráč vytiahne loptu z našho "vápna" aby  ju ten istý hráč pred superovou bránkou stratil. Za tretie, tvrdohlavosť, ked mi raz nejde vyhadzovanie lopty a super mi ju zakaždým chytí, tak ju skusim odkopavať do autov a rohov. Ved netreba skusiť vykresať utok ked mame loptu treba ju hodiť superovi nech sa naučíme braniť . Takto sme prišli asi o 15 lopt ak nie viac. Potom prišiel druhy polčas v ktorom sme sa   utriasli všetci až na strážcu bránky , ktorý bud nepočul alebo nepochopil čo mu vravia komplet jeho spoluhráči a divaci za sieťou. On mal svoj futbalový zápas na ktorom sme my neboli. Ale z toho mala čo sme držali loptu sme dokazali vykresať aspon tri goly a na konci super odkopaval  7minut loptu kade tade a dostatočne sa ubranil krásne naťahovali hru pomalými rozohravkami aj brankar si musel šnurky sam uviazať a podobne. Vidim že všetci vedia naťahovať hru len my sa trtkame dopredu furt ked vyhravame. Takže keby bol druhy polčas ako prvý tak .... keby bolo keby tak psa rozjebe po dvore. Inak podla mna sme touto prehrou prišli o možnosť postupiť do štvorky ale to sa uvidi nakonci jarnej časti. Komu niet rady , tomu niet pomoci a hrach sa na stenu tiež neoplati hadzať takže tu už nejdem plytvať slovami a idem dačo roztrepať .

Chelseabb 4 : 8 FC Salve

zostava: Jojo- Lacimír, Feko, Ajdžr, Lukáš, Ďuri, Čižma, Jano, Kiko

Zišli sme sa takmer všetci až na slovíčko takmer , čo v tomto prípade znamená Paťo. Ten sa pod rúškom dušičiek išel zase niekde zbúrať , ale nevadí však sponzor je krčmár tak hadam niekto by mal aj slopať. Predzápasové hecovačky typu písmenká v betóne a pálenie kancelárskeho papiera pripravili hráčov na oboch stranách na zápas. Však predsa motivácia nechýbala nikomu , keď sa stretli hlavný rivali proti sebe aj ked v podstate 5 hráčov od kakačiek sa učilo hrať v Salve kedysi. Ale hovno im to pomohlo lebo tak ako aj Čelzí "Béčko" s Liverpúlom prehrali na ostrovoch tak aj "Áčko" nafasovalo slušnú nádielku o ktorú sa veľkou mierou postaral Lukáš a pripísal si na konto svoj prvý a hádam nie posledný hetrik. Ale kedže futbal je týmová hra tak musím pochváliť všetkých až do 45 hracej minuty. Dovtedy sme dostali dva goly a hra v predu aj vzadu bola na urovni. Brankár značne premotivovaný a nervozny , ale vychytal čo sa dalo. Do tohto momentu ma srali akurat tak nepremenené šance , tisícosemstošestdesiatpäť prihravok a potom tyčka , alebo napríklad že po strelenom góle sa polhodinu radujeme , tlapkame sa, chytame za intímne partie a po písknutí rozhodcu , sťaby pokyn aby rozohrali superi loptu, ideme traja striedať!!!!! Ako chlapci nehráme to prvý piatok a takýmto chybam sa treba vyvarovať lebo urobite to proti VKK a Palo Z. Vám vytrtká taký vinkel hned z rozohrávky že papulky pozatvárate až v krčme po zápase. Tolko do 45. minutý a teraz k zvyšným piatim minutam. Stav 2:7 a vy sa vykašlete na obranu a vyberiete sa im strielať góly? Načo? Na aký pohlavný orgán to tu píšem v týchto komentoch ? Dali sme jeden poondiatý gól a dostali sme dva. A čo je hlavne kriterium pri rovnosti bodov? Vzájomný zápas, a potom počet obdržaných gólov. Takže si to nabite do tych makovičiek konečne a urobte mi aspon na jednom zápase radosť a ukážte ako viete držať loptu. Inak pozáposová tlačovka v svätostánku dopadla celkom dobre viď foto... začo dávam zdvihnutý palec a ospravedlnujem sa Fekovi že som pláchol ale musel som.

FC Salve 5 : 3 Drink Team

zostava: PLNKA

No tak akože začali sme ako sa na papierových favoritov patrí a hned sme prehrávali 1:0. Nekričím , nikomu nič nevyčítam, veď stať sa môže to predsa dotiahneme... 2:0. Druhý gól ma nenecháva chladného , ale stále som ticho aj ked vo mne vrie roztavená ocel, buble a pomaly prekypela cez uši ked sa nam podarilo znižiť najčaptavejším gólom v tejto sezóne dotlačeným pohľadom všetkých hráčov a aj divákov sediacich a povzbudzujucich na lavičkách, za čo im velmi pekne dakujeme a zvlášť tým najmenším , ktorý kričali koľko im hlasivky stačili....poklona. Takže 1:2 z našeho pohladu. Slaba naplasť a var ocele v mojom kotli klesol o jeden centimeter. To už ale prichadzal koniec polčasu a opäť lacna strata lopty a vynikajuci strelec drink teamu v čelenke sa opäť nemýlil ,1:3... Už som to nevydržal , blakot vreskot, nože , sekery a upravil som a zosekal som hráčom egá na uroveň, ktorá by mohla byť. Tak teda druhý polčas začal tiež kostrbato , ale podarilo sa nam vyrovnať na 3:3 a o pár minut aj zvýšiť na 4:3 a tento stav sa dlho nemenil. Možno už unavený súper , ktorý stále hral veľmi dobre , možno už trošku ucapkaná naša obrana , no podstatné bolo že sme už nefasli a pridali ešte jeden na ukludnenie 5:3. Zvyšok zápasu sa už dohral kludne ostatne tak aj celý zápas. Až na malé osobné súboje , kde sa trestalo upozornením. Vzdávam teda hold tomuto súperovi , ktorého som pred zápasom podcenil, pretože hrali velmi dobre , čiste a aj technicky na urovni. Dalši aspekt bol aj to že bolo mokro , dosť sa šmýkalo a hráči v !!!halovkách!!! mali smolu , ale nie len oni.Na buduci týžden máme pauzu tak sa možno pokusim aspon o nejaký prípravák na nedelu.

 

1.FC Ortotech BB 5 : 5 FC Salve

zostava: Jojo- Lacimír, Kiko, Jano, Paťo, Ďuri, Mišo, Igor, Čižma

Perfektne... pár chýb do polčasu... nevadí... úplne na kkt...a neskutočný záver. Asi takto by som v skratke zhrnul tento zápas. Ale pekne poporiadku...

Stretli sme sa takmer v plnke , ale ako to už býva zvykom , vždy sa niekto musí na niečo vyhovoriť a tentokrát to bol lukáš , že vraj kvoli práci mimo BB. Ale dostatok ludí na striedanie tak celkom spokojnosť s dochádzkou.Zápas sa začal zodpovednou hrou na našej strane ked sme nepušťali supera do žiadnej príležitosti a zároveň sme vyvíjali nátlak , ktorý Kiko a Jano sťaby naši naj.. využili na goly a tak sme celkom spokojný so slinkou v kútiku strážili ukrutný náskok 2:0. Čo sa ale súperovi nepáčilo a tak sa začal hádať... najprv s nami, potom s rozhodcom a neskor aj medzi sebou. To ich zrejme nakoplo k lepším výkonom alebo sme my znervozneli a najprv sme inkasovali ked sa odomna na dvakrat odrazila lopta k superovi a ten sa podruhy raz nemýlil. Druhý gól sme fasli potom čo súper nahraval hádam cez celú šírku ihriska pomedzi našich dvoch a Jano (!!!!!!) vzadu (!!!!) sa už mohol len prizerať ako lopta končí v našej sieti. 2:2 a rozhodca pískol polčas. Hádka na lavičke súpera spôsobila to že sa nasral jeden z ich najhráčov a odišiel, čo bolo velke plus pre nás a následne po pár minútach odišiel aj ich druhý hráč a na striedanie mali asi len jedneho. To nás natoľko potešilo , že sme začali hrať druhý polčas ako malé deti v prípravke a náš súper začal hrať tvrdo mimo pravidiel fair play. Pre príklad ich nasratý pripečený obranca , ktorý vyplakaval za každú odobratú loptu tak ako minulý týžden jebino z BuKu (asi chodia spolu na pivo), začal vypúčať tie svoje polomasné cecky a strkať svojou 150kilovou váhou do 50kilove 17 ročného chlapca pretože nevedel zniesť , že ho Kiko zakaždým ojebal ako 13 ročne sopľa o čokoladu. Takže hádka a nebyť rozhodcu v pravej chvíli , tak mám asi dištanc do konca sezóny.  Vráťme sa ale k situácii ked super nemal takmer nikoho na striedanie a my sme začali hrať ako naša reprezentácia ked bielorusom vykartovali hráča aj aj tak hovno z toho. V skratke fasli sme tri.(5:2) Prečo? Sám neviem! A pre ten amok v akom som bol si ani dnes nespomeniem. Jednoducho hrali sme zle. Jediné čo asi spomeniem je to , že 150 ludi na striedačke ale okolo rýchleho striedania to nešlo ani z daleka. Možno to bol problém, z ktorého pramenili chyby ako napr. zbytočné strácanie lopty na vlastnej polke, nepresne prihrávky či zbytočne kokotinky s loptou jeden na jedneho aj ked bola možnosť niekomu prihrať. Jednoducho nerobili sme na nich žiadne behanie, ale asi nebolo síl, lebo na lavičke sedeli oddýchnutý hráči. Potom sme si však vstúpili do svedomia a prišlo to čo mne osobne spôsobilo šok a vyvolalo vo mne pocit toho prečo je futbal taký aký je. Do konca nejakych 6 minut a faul supera na nás kdesi v strede ihriska na ich polovici. Loptu si postavil a Jano a ostatný okrem mna išli zacláňať brankárovi, ktorý to nezniesol a dal Kikovi (zase jemu) facku albo čosi podobne. Začo som žiadal u rozhodcu červenú kartu , ale dostalo sa mi zadosťučinenia len v žltej farbe a opakoval sa priamy kop. Čo je pre mna velka neznáma lebo ak raz dostane brankar v šestke kartu tak hadam penalta.... Ale Jano sa nasral a krásny vinkel vpravo hore nas potešil.5:3. O minutu neskor na tom istom mieste dejavu... A opať exekutor priameho kopu Jano a spomocou teču od vlastneho hráča 5:4. Rozhodca hlási 2a pol minuty do konca záapasu a začina aj počítať brankarovi držanie lopty a neskore rozohravky z autu. Dohodli sme taktiku a to že hrači sa po minute  vystriedaju , tak sa ajstalo a na ihrisko prišiel pán boh tohto zápasu Čižma, ktorý do slova v hodine dvanástej vystrelil z dosť velkej dialky a vratil karmu superovmu brankárovi .5:5. Takže chalani za záver zápasu vám velmi pekne dakujem , ukázali ste bojovnosť, odhodlanosť a schopnosť položiť aj svoj vlastný život. TAK PRISAHÁM. :DDDDDDDDDDDD P.s: Koho asi tak može mrzieť ta nepremenena penalta?

FC Salve 6 : 1 BuK

zostava: Jojo- Najkrajší a najlepší Ja, druhý najkrajší igor, Jano , Feko , Ďuri borovička, Lukáš , Paťo, Kiko

Na začiatok , že taxík pre Kika lebo že ide z Bytče z velkeho futbalu tak prečo nie?! Prídem na ihrisko a vidím zostavičku , ktorá može byť ale nevidím Čižmu ktorý mi radšej napísal SMS že nedojde a tak zase sme neboli v plnke. Vraj je  na oslave otcovi , ale aj ja som sa kedysi takto vyhovaral. Tak uvodný hvizd rozhodcu čo pískal hádzanú kedysi a zabudol že sme na futbale. Žlté karty za totálne kokotiny ako napr. chytenie lopty do rúk ktorá mala byť už pred polhodinou mimo ihriska (kiko!!!!!) alebo na opačnej strane za zlé striedanie. Za skutočné fauly nie že nekartoval ale ani len nepískal. A pískol iba nejaký vymyslený faul , ktorý mu tam nejaký herec pojebaňí z BuK-u zakričal. Ten herec aby som bol presný bol taký asi meter sedemdesiat vysoky na kratko ostrihaný asi 45 ročný a ten plakal nad každým odobratím lopty. Pičus čaptavý. A ešte sa uráža ked mu poviem čo plače ako decko a vymýšla si!!!! On že a kde je napísané že nemôžem. Boháááááá nervy a ešte ho stretnem zdutého aj v magure. Inak súperovi v zdávam hold lebo robili behanie a aj celkom dobré prihrávanie a najebali nám aj nejake tri tyčky a myslim si že hrali oveľa lepšie ako VKK. Dosť bolo o nich teraz niečo málo ku nám Výborná hra výborné bránenie od všetkých , výborná hra v predu. Ďuri borovička prelomil ľady a konečne skoroval čo je plus a Kikovi odpúšťam že dal iba jeden gól kedže bol po velkom futbale , ale nech sa viackrát nestane :DDDDDD. Chcel som dopriať Jojovi nulu ale bohužial to nevyšlo, nevadí , skusime to inokedy. Teraz pár výčitiek. Za stavu 5:1 vám kričím a osobne hovorím že držte loptu čo najdlhšie lebo nejde o to kolko golov dáte ale kolko dostanete. Áno je pravda je že sme dali ešte jeden ale mohli sme aj dostať lebo súper na konci dosť pritvrdil. Zapamätajte si to že pri rovnosti bodov sa berie vzajomný zápas to bola predošla tabulka ked sme preskočili RUN aj ked sme mali o jeden gol viac dostaný ako oni, a potom sa berie práve počet dostaných golov. A moje vypočty a veštenie a leštenie gúľ mi hovorí že nakonci to s tými bodmi bude velmi tesné a možno aj rovnaké. Takže ked nejde o život tak ide o dostané goly.Ďalšia vec ,Feko, striedanie. AKo dobre si to ubehal , dobre si bránil ale je nas tam po kokot a ešte trošku tak treba častejšie striedať. Ale to platí pre všetkých aj pre mna. Aj ja som to naťahoval ale kedže som vedel že striedam Feka tak som musel lebo potom som si už nezahral.Pozor na tie zbytočne karty ale inak ste boli bombový, super, najkrajší, ppči, a ešte aj najlepší aj ked len vdaka mne. Nabuducí týžden nas čaká banda z bandážami okolo pupku tak dufam že Jano natrenuje penalty a nazasebčí a nezjebe sa ked pojdu dvaja na brankára. Nahahahaahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa. Dakujeme chelseabb za chorály a trenerovi Murovi za nadávkové okienko ale pomohlo to.Doskakavenie priatelia.

Hrča 2 : 11 FC Salve

zostava: Jojo - Lacimírius, Kiko, Mišo, Lukáš, Ďuri, Paťo

Hneď na úvod dve podpásovky a to, že Čižma nepríde lebo ho zaujímaju viac opice v pražskej zoo ako opice v Salve po zápase, tak nabudúce platí pivo všetkým a dvakrát. A druhá , že Jano nepríde lebo má soplík. Takže dvaja na striedanie , a z toho Jojo, Lukáš , Kiko, Mišo boli nachcípaný ako svine , asi si minulý týžden dávali grupák bezomňa lebo ja som zdravý ako ryba, čo ako ryba? ako velryba! čo ako velryba? ako more velrýb!!! No ale naspäť k zápasu ... Takže banda hypochondrov na ihrisku a snimi aj polský turista Paťo tiež zo soplikom , ale by ma zaujimalo kde ho chytil ked minuly týžden ukazoval poliakom ako sa chlastá??!! Igor bol v avizovanej šichte takže ospravedlnenku som mu založil do triednej knihy , ostatný nezučastnený platia, ako som už spomenul. Noa teraz už naozaj pár teplých slov k našej hre.... Po pičiritiufuf... Zahrali sme zodpovedne , ale treba brať do uvahy že súper nehral dobre a s treningov vieme poniektorý že Hrčiaci vedia zahrať aj lepšie. Kiko plne nahradil Jana a splnil moju kvótu ktorú som mu pridelil pred zápasom , že 6 gólov a súper bol z neho hotový lebo behal ako keby vypil 67 káv a zahustil si ich lajnov bieleho. Proste na ihrisku iba nízky rozmazaný fľak s bielou penou okolo úst ! (asi besnota, alebo zvyšky z kuzelneho nápoja?!) Vyzdvihol by som jeho najkrajší gól ked obkopol brankára a sprvej to etše vytrtkal do bránky... SUPER... Mišov gól od polovice uplne sprava tiež perfektný a rozhodca a ani my na lavičke sme nechapali ešte pár sekund. Všetci ste zahrali to čo som od vás čakal ale......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prvé: ked vyhrávame to neznamená že sa vyjebeme na obrabnu a utekáme všetci do predu im tam nasukať ešte zo 10 kusov. Po druhé: platí čo poviem , a ked poviem že naťahujeme hru a hráme bago , tak to je preto aby sme si to nacvičili aj na silnejšieho supera a nebudeme sa tam silou mocou tlačiť pred superovho brankara... je to zbytočné a pri rovnosti bodov sa ako prve kriterium berie počet OBDRŽANÝCH golov. Po tretie ja mam vždy pravdu. Po štvrte : ak nemam pravdu , tak platí pravidlo viď "po tretie". A samozrejme nemôžem zabudnúť na našu novú posilu vo Funclube pána Petra P. sťaby bývalý hráč fc salve,ktorý nás prišiel povzbudiť a dodať energiu a pár cenných rád.Chlapci poklona vidíme sa o týžden.

VKK 8 : 3 FC Salve

zostava: Jojo- Lacimír, Ďuri borovička, žuhriak Feko, Jano a.k.a. zabudol som si štucky, Čižma, Kiko, Lukáš 

O súperovi sme vedeli viac než dosť a naši skauti sledujúci ich zápasy nám zostavili taktiku proti nim , ktorá sa zakladala na dôkladnom bránení Pala Z. Tejto situácie sa bravúrne zhostil žuhriak Michal a bránil ho na 5 hviezdičiek. Prvý polčas sme hrali ako z velkej knihy a presne podla inštrukcií čo sa odzrkadlovalo aj na stave skóre ked sme vždy viedli a súper len doťahoval stratu. Dva góly z dielne Kika naštartovali aj Jana a po bravúrnej nahravke odo mňa zvyšoval na 3:2. Polčas sme skončili 3:3. A dočasne spokojný s vysledkom sme chceli hrať takuto hru aj naďalej. No súper urobil pár zákulisných ťahov , ked sa prezliekli dvaja  hráči počas hry a z toho jeden im rozhodol zápas lebo asi jediný tam robil skutočné behanie.  Takže začal sa druhý polčas a Feko nebol na ihrisku a zhruba za 5 minut sme fasli 2 góly a za dalších 5 minut ešte jeden a bolo rozhodnuté. Neviem čo v inkriminovanom čase robil Čižma uplne vzadu aj ked zaskakoval za niekoho kto tam mal byť, tak Čižma nieje ten typ hráča , ktorý to má robiť. Ďalej sme posobili uplne rozhadzaným dojmom. Potom sme sa dali dokopy ale bolo nam to prd platné lebo súper perfektne naťahoval čas a držal loptu u seba. Ešte na záver jedno keby bolo keby a keby sa zadarilo Janovi premeniť tri tutovky do prazdnej brány tak slovami asistenta trenera Mura a Nášho bývalého spoluhráča "trojana" Milana V. mohlo byť v náš prospech rozhodnuté už v prvom polčase. Celkovo napriek tomu hodnotím hru až na tych inkriminovaných 10 minut na výbornú a za najhráča vyhlasujem Feka. Tak ruku rýchlo do trenírok a pripravte sa na zapas o tyžden v piatok aby sme napravili reputáciu a pridali tri body do tabulky. Čaká nas hrča tak malo by to byť ok. Inak pozápasové "pivko" ukončené u mna doma hodnotím zdvihnutými dvoma palcami hore. A spozdravom a hajzlovou kefou a.k.a diňo hajzelbabou sa lúčim .

 

FC Salve 12 : 5 Juniperus 8 : 3

zostava: Jojo- Lacimír, Ajdžr, Feko, Džon, Jurij, Kiko, Paťo, Čižma

Kde bolo , tam bolo, za siedmimi horami špakov a siedmimi dolami vykalov a grciek , kde sa ozýval spev a tiekol alkohol bola raz jedna krčma a volala sa Salve. Ludia do nej chodili , niektorí často , iný zase menej , no všetci mali spoločný cieľ ... roztrepať sa!!! 

A tak pili a nasávali koľko im hrdlá ráčili a pečienky stačili a hlavne koľko im peňaženky a niektorím i manželky dovolili. Pili svorne ale i po samom , ale ked pili 
tak pili prvu no možno aj extraligu. Pili tak mocne a tuho že si nepamätali na druhy deň ani hovno. Dokonca ani to , že si sem tam poniektorý plesol do toho druheho 
a ten druhý zase do štvrteho a takto plesali dalej až do rana bieleho.Nepamätali si ani to kedy išli domov, ani to ako sa dokrcali na hajzli či vonku, ani to prečo maju otlačené , poplieskane a popísané telá. Zatínali sekery na bare , päste proti abstinentom a nechty do stola ked sa snažili spoza neho vstať. Poniektorí spievali , iný zase hučali a mysleli si že spievali. Niektorí si aj poukazovali intímne partie a to všetko až do 20:00 piatku večer. To už nedaleko odtial hralo mužstvo FC Salve zápas ....
Začali sme ostro a viedli hned 1:0 ale super bol poskladaný s prevažne mladých , behavých hráčov na ktorých bolo vidieť že futbalu ako tak rozumeju a tak hned vyrovnali. Zvyšoval Feko na 2:1 golom , ktorý na 48 krát dokopol do brány a golovu radosť neskrýval . Tešil sa ako ked posadíte decko na kolotoč , usmev na tvari , ruka v trenirkach, a očuchaval druhych v dolných partiách. Potom sa odtrhol z reťaze Džon a kiko a začali sme ich klepať ako rezne ale musim uznať na vrub súpera že nepoľavoval a aj napriek vysokemu rozdielu (7:3) stále ukrutne bojoval. Vypichol by som prva strelu na našu bránu a hned prvý gól, z čoho ma ide roztrtkať aj ked to nebola Jojova vina alechyba obrany a konkretne Feka. Dalej ked hasíme loptu do autu (Paťo) tak ju tam radšej odkopni a nebež pred ňou , lebo ten gol čo sme dostali mi privodil lahku srdcovu príhodu. Ďalšia vec , keď brankár zakričí mám tak to znamená že MÁ loptu pod kontrolou a nebudeme sa mu tam jebať popod ruky aby sme ho dezorientovali a lopta mu vyletela k superovi ... nebudem menovať Kiko. Posledná vec , pri striedaní sa neponúkame kto ide hrať , nabuduce si beriem bejzbolku a ak to spravite zase tak vam prebehnem po členkoch. A uplne posledna vec prívítal by som o pár ludí viac na pivo a hlavne ked vyhrame. Nabudúce nestrpím taketo abs(tin)encie. Moje pokriky a vykriky počas hry berte ako dobre mienenú radu , nehladajte v tom žiadne osobné utoky, to že vyzerám nasratý je herecký výkon v skutočnosti vás mam rád ako vlastných. Dalšie kolo máme tuším VKK tak všetci povinne štyry kolečká okolo Sásovej ráno aj poobede nech im ukážeme kto je tu doma. No a po zápase sme sa zase rozjebali aj ked len z Ajdžrom lebo ostatný..... ste ostatný... Hádam dáme nejakú chatu na utuženie kolektívu.

FC Salve 8 : 1 RUN

zostava: Jojo- Lacimír, Ajdžr, Feko, Jano, Ďuro,Kiko

góly: Jano 4, Kiko 3, Ajdžr 1

Prvé kolo po letnej prestávke na , ktoré sme sa všetci tešili , lebo nám všetkým stáli pipíky z nových dresov a z toho že máme nový team ,akoby povedal mr.tamagoči , plný individualít. Z výsledkov minulej sezóny sme vedeli že RUN nebude ťažkým súperom ak radikálne neobmenil káder , čo evidentne neurobil a tak v podstate tento zápas sme zobrali len ako rozcvičku pred silnejším protivníkom. Z celeho zápasu vypichnem pár hajlajtov a to: povinne 4 góly u Jana, krásne  gólove stíhanie Jana od Kika , ktorý mohol mať tiež 4 goly keby mu rozhodca uznal spornu situáciu pred brankou súpera , že gól v sklze , ktorý až tak v sklze nebol. Igor gól , ktorý ho dúfam nakopne a pridá mu apetít k ďalším gólovým situáciam. Červená karta pre Joja , ktorý nemal vela roboty ale ked už na robotu prišlo tak ju odviedol perfektne, ale bacha na tie karty. Ďuro zaihral super a potom ako aj nahradný brankar sa ujal svojho údelu a zachytal ako sa na náhradneho brankára patrí. Feko ako posledný hráč zahral na výbornú s piatimi hviezdičkami , dalo by sa povedať že cez neho dozadu nič neprešlo. Avšak pri vybiehani dopredu to až take super nebolo. No a ja ? Ja som vždy neskutočný , výnimočný a nad mraky najlepší takže sa tu nebudem chváliť wink. Keď budeme v plnke a Ajdžr vymeni tichoťapky tak to bude na jedničku. Mier.